TIPS VOOR SCHAAMHAAR SCHEREN

Hier vind je een aantal nuttige tips over schaamhaar scheren.

Schaamhaar scheren voor haar:

  1. Hou alle producten buien je lichaam en probeer schaamhaar scheren te vermijden tijdens je menstruatie periode, de huid is dan gevoeliger.
  2. Als je van plan bent om al je schaamhaarhaar te verwijderen gebruik dan een vaginaal schildje. Dit biedt je bescherming en zorgt ervoor dan je niet in je innerlijke vulva snijdt. Gebruik ook tijdens het scheren een kleine spiegeltje zodat je alles beter kan zien.
  3. Scheer jezelf bij voorkeur liggend in bad. Je zal merken dat dit veelgemakkelijker gaat dan staand onder een douche.
  4. Indien u gedurfde, kunt u schaamhaar ontwerpen thuis.
  5. Wil je echt glad zijn en je durft de pijn aan, ga dan voor waxen. Dit geeft een beter, langer en gladder resultaat dan welke ander scheermethode ook.


Schaamhaar scheren voor hem
:

  1. Scheer zoveel mogelijk in de richting van de groei, oftewel met de haartjes mee. De meeste mannen denken dat het beter is om tegen de haren in te scheren maar dit is absoluut niet waar en veroorzaak veelmeer irritaties.
  2. Het gebruik van een kleine spiegel zorgt er voor dan je alle beter kunt zien. Scheer jezelf daarbij bij voorkeur liggend in bad i.p.v. staand onder de douche.
  3. Ook voor mannen kunnen wij adviseren of te waxen. Dit geeft een beter, langer en gladder resultaat.
  4. Gebruik een tondeuse een beschermingskapje om je ballen te ontdoen van de langste haartjes voordat je met een scheermes aan de gang gaat.
  5. Als je een klein beetje koud water over je ballen laat stromen zal je zien dat je huid strakker komt staan. Dit scheert een stuk gemakkelijker dan de over het algemeen slappe huid op de genitaliën.

HOME


Geef een reactie